18 Apr 2021 
Service centrum » Kennisbank » Reseller Pakketten » Is er een beperking op het aantal domeinen op mijn reseller pakket ?
 Is er een beperking op het aantal domeinen op mijn reseller pakket ?
Oplossing Neen, die is er niet. De beperking is uw webruimte en het dataverkeer op uw pakket.

Artikel details
Artikel Nr.: 89
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u24

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02