Service centrum » Kennisbank » Reseller Pakketten » Wat kosten domeinnamen voor klanten met een reseller pakket ?
 Wat kosten domeinnamen voor klanten met een reseller pakket ?
Oplossing Alle klanten met een resellerpakket registreren bijkomende domeinnamen aan uitzonderlijk prijzen. Het resellertarief van een domeinnaam bedraagt: 7.40 EURO btw excl. (8.95 EURO btw incl).

Artikel details
Artikel Nr.: 88
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u23