Service centrum » Kennisbank » Reseller Pakketten » Zijn jullie prijzen van resellerpakketten niet aan de hoge kant ?
 Zijn jullie prijzen van resellerpakketten niet aan de hoge kant ?
Oplossing U zal bij sommige van onze concurrenten zeker goedkopere mogelijkheden ontdekken. Alfahosting wil niet meegaan in de race voor bodemprijzen. We kiezen resoluut voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en niet voor overvolle servers met pakketten aan dumpingprijzen zonder service en support. Bovendien is er in elk resellerpakket een ruime hoeveelheid dataverkeer inbegrepen.

Artikel details
Artikel Nr.: 87
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u21