Service centrum » Kennisbank » Hoe werkt een resellerpakket ?
 Hoe werkt een resellerpakket ?
Oplossing Bij een resellerpakket krijgt u toegang tot een reseller controlepaneel: WHM. In dit WHM controle kan u uw eigen pakketten aanmaken en beheren. Alle aangemaakte pakketten hebben dan het normale cPanel controlepaneel met dezelfde mogelijkheden als onze normale pakketten. Resellerpakketten zijn eenvoudig uit te breiden, u kan dus klein starten en overgaan naar een groter pakket als u daar behoefte aan heeft. Er is geen beperking op het aantal domeinnamen op uw resellerpakket.

Artikel details
Artikel Nr.: 86
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u21