07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Is een resellerpakket iets voor mij ?
 Is een resellerpakket iets voor mij ?
Oplossing Een resellerpakket is de ideale oplossing voor personen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters. Men hoeft geen server te onderhouden, te updaten of problemen op te lossen.

Artikel details
Artikel Nr.: 85
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u20

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02