07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Wat is standaard inbegrepen bij een dedicated server ?
 Wat is standaard inbegrepen bij een dedicated server ?
Oplossing Standaard inbegrepen bij onze dedicated servers:

- De server wordt door ons volledig gebruiksklaar (complete installatie) aangeleverd.
- AlfaHosting staat in voor het hardware gedeelte van de server. Bij storingen worden deze door ons opgelost.
- Root toegang tot de server.
- 100 Mbps uplink, 2 IP adressen, gratis reboots op aanvraag.


Artikel details
Artikel Nr.: 82
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u17

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02