Service centrum » Kennisbank » Waarom een eigen dedicated server ?
 Waarom een eigen dedicated server ?
Oplossing Een dedicated server is dé oplossing als u hosting wil aanbieden aan uw klanten, als uw website zo veeleisend dat ze niet meer geschikt is om te hosten in een shared omgeving of als u gegarandeerde kwaliteit wil voor uw website waarbij u geen hinder heeft van andere gebruikers van de server. U krijgt dan namelijk de volledige capaciteit van een server exclusief voor uw website(s), met root access en ondervindt geen hinder meer van andere gebruikers. Het is de oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor internetbedrijven als hosters of webdesigners.

Artikel details
Artikel Nr.: 81
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u16