07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Waar staan jullie servers ?
 Waar staan jullie servers ?
Oplossing Al onze servers staan in het Easynet en Schuberg Philis datacenter te Amsterdam, Nederland. Alfahosting maakt gebruik van het LeaseWeb en EuroAccess netwerk die garant staan voor wereldwijde kwalitatieve netwerkverbindingen.

Artikel details
Artikel Nr.: 68
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u03

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02