Service centrum » Kennisbank » Hoe moet ik bestellen ?
 Hoe moet ik bestellen ?
Oplossing Wij opteren dat een bestelling via onze website wordt aangevraagd: http://www.alfahosting.be/. Klik op "BESTEL NU" op onze website. Als U een nieuwe klant bent klikt u op 'Ik ben een nieuwe klant'. Daarna verschijnt onze bestelwizard in een pop-up venster die U stap voor stap uitlegt hoe u moet bestellen. Indien U nog hulp nodig heeft kan u ons altijd contacteren. Bestaande klanten dienen te bestellen via hun 'Mijn Alfahosting' klantenpaneel.

Artikel details
Artikel Nr.: 67
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u01