Service centrum » Kennisbank » Hoe kan ik jullie bereiken in geval van nood ?
 Hoe kan ik jullie bereiken in geval van nood ?
Oplossing Alle servers van AlfaHosting zijn aangesloten op een monitoring systeem. Onze technische dienst wordt verwittigd per SMS bij downtimes. Mocht u toch een dringend probleem hebben met de technische werking van onze servers kan u ons 24/24 uur bereiken via SMS op 0032.498.520.817 met vermelding van probleem en klantnummer.

Artikel details
Artikel Nr.: 61
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 06u35