Service centrum » Kennisbank » Waar kan ik terecht voor een technische vraag ?
 Waar kan ik terecht voor een technische vraag ?
Oplossing We vragen klanten die een technische vraag hebben ons steeds te contacteren via support@alfahosting.be. Onze technische dienst werkt met een ticket support systeem zodanig dat uw vraag snel en efficiƫnt kan behandelt worden.
Zo kan u ook een ticket openen op support.alfanet.be waar u de technische dienst kan selecteren als departement.
Bij het aanmaken van een ticket via ons systeem zal ook mail genereren om u snel verder te kunnen helpen en u niet verplichten om online op een antwoord te wachten.
Als u een antwoord via mail ontvangt kan u dan online terug aanmelden met gegevens die u eerder verkreeg of simpel antwoorden op het mailbericht zelf.

Artikel details
Artikel Nr.: 60
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 06u32