07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Wat is jullie Belgisch en Nederlands rekeningnummer ?
 Wat is jullie Belgisch en Nederlands rekeningnummer ?
Oplossing U kan betalen via overschrijving op:

- Belgiƫ: FORTIS 001-4700518-71 (op naam van Alfanet BVBA)

- Nederland: giro rekening 2946381 (Postbank Veldhoven, op naam van Alfanet)



Artikel details
Artikel Nr.: 53
Aangemaakt op: 03 Jan 2007 19u43

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02