Service centrum » Kennisbank » Op welke manieren kan ik bij jullie betalen ?
 Op welke manieren kan ik bij jullie betalen ?
Oplossing U kan betalen via overschrijving of online met kredietkaart of Paypal.

1/ Belgiƫ: via overschrijving op FORTIS 001-4700518-71 (op naam van Alfanet BVBA)

2/ Nederland: via overschrijving op giro rekening 2946381 (Postbank Veldhoven, op naam van Alfanet)

3/ Online met VISA of MASTERCARD of met Paypal: http://www.alfanet.be/kredietkaartbetaling.htm

Artikel details
Artikel Nr.: 52
Aangemaakt op: 03 Jan 2007 19u41