07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Hoe kan ik betalen ?
 Hoe kan ik betalen ?
Oplossing Bij AlfaHosting kan u betalen via overschrijving, kredietkaart of Paypal. AlfaHosting heeft zowel een rekeningnummer in Belgiƫ als in Nederland. Ook kan u online betalen met uw Visa of MasterCard. U ontvangt alle informatie na uw bestelling.

Artikel details
Artikel Nr.: 41
Aangemaakt op: 03 Jan 2007 18u56

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02