Service centrum » Kennisbank » Ik heb de betaling voor mijn verlenging zeer laat uitgevoerd. Wat kan ik doen?
 Ik heb de betaling voor mijn verlenging zeer laat uitgevoerd. Wat kan ik doen?
Oplossing Wanneer men de procedure wenst te versnellen voor het verlengen van uw domeinnaam en/of account kan dit met een bewijs van betaling.

Een bewijs van betaling kan u doorsturen naar administratie@alfanet.be.
Uw bewijs wordt later per mail goedgekeurd.

Let op !

Een bewijs van betaling moet een screenshot zijn van uw betaling on-line of een scan van een document van uw bankinstelling met stempel en een handtekening.

Artikel details
Artikel Nr.: 40
Aangemaakt op: 17 Oct 2006 07u39