Service centrum » Kennisbank » Wordt een domeinnaam op mijn naam geregistreerd ?
 Wordt een domeinnaam op mijn naam geregistreerd ?
Oplossing Alle domeinnamen worden steeds op naam van de aanvrager geregistreerd en nooit op naam van Alfahosting.

Sommige hosters passen nog steeds deze praktijken toe en registreren domeinnamen op hun eigen naam dat zeer veel problemen veroorzaakt bij een verhuis van een domein. Het is dan immers niet uw eigendom.

Alfahosting onderschrijft de Domain Ethix (gedragscode) die dergelijke praktijken verbiedt:

http://www.domainethics.be/nl/Intro/coc.html

Artikel details
Artikel Nr.: 33
Aangemaakt op: 20 Jan 2006 10u06