07 Mar 2021 
Service centrum » Kennisbank » Ik heb een vraag omtrent een factuur of betaling ?
 Ik heb een vraag omtrent een factuur of betaling ?
Oplossing Voor vragen omtrent facturatie en betalingen neemt U contact op via email op sales@alfahosting.be of via ons algemeen telefoonnummer: +32 (0) 13.555.387.

Artikel details
Artikel Nr.: 30
Aangemaakt op: 30 Dec 2005 21u00

 Dit antwoord heeft me geholpen  Dit antwoord heeft me niet geholpen

 Commentaar is uitgeschakeld, u kan steeds e-mailen naar support (at) alfanet (dot) be.
 Terug
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Artikel opties
Home | Registreren | Een ticket aanmelden | Kennisbank | Troubleshooter | Nieuws | Downloads
Taal:

 Help Desk Software door Kayako eSupport v3.70.02