Service centrum » Kennisbank » Hoe kan ik opzeggen ?
 Hoe kan ik opzeggen ?
Oplossing Uit veiligheidsoverwegingen is opzeggen via mail niet mogelijk. Dit kan enkel gebeuren door in te loggen op uw 'Mijn Alfahosting' controlepaneel en daar de desbetreffende link aan te klikken waarin u aangeeft te willen opzeggen. Een aangetekend schrijven is niet nodig.

https://mijn.alfahosting.be

De inloggegevens heeft u reeds vroeger ontvangen. Op aanvraag ontvangt u deze opnieuw. Mochten er bepaalde redenen zijn waarom u opzegt vernemen we die graag van u. Op deze manier kunnen we onze service in de toekomst nog verbeteren. We stelling uw mening dus zeer op prijs.

Artikel details
Artikel Nr.: 104
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u39