Service centrum » Kennisbank » Doen jullie aan sponsoring ?
 Doen jullie aan sponsoring ?
Oplossing Als hostingbedrijf krijgt AlfaHosting dagelijks vragen tot sponsoring van websites. Natuurlijk kunnen we niet ingaan op alle vragen. Wij van Alfahosting werken namelijk met erg lage winstmarges en onze klanten krijgen van ons de grootst mogelijke korting. Wat natuurlijk gevolgen heeft voor andere budgetten als sponsoring en dergelijke.

U kan een gedetailleerde aanvraag indienen via info@alfahosting.be.

Artikel details
Artikel Nr.: 102
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 07u35