Service centrum » Kennisbank » cPanel controlepaneel
De kennisbank is onderverdeeld in verschillende categorieën; selecteer a.u.b. een categorie waarin u bent geïnteresseerd. U kunt ook de volledige kennisbank doorzoeken door zoekwoorden op te geven in de navigatiebalk naast deze tekst.

E-mail (8)
 Scripting (1)

Artikelen
 Hoe maak ik een FTP account aan ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe maak ik een backup van mijn site ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe wijzig ik mijn contactinformatie in cPanel ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt. Het is erg belangrijk dat u
 Waar vind ik een overzicht van mijn verbruikte webruimte ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe maak ik eigen foutmelding pagina's aan ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe gebruik ik de File Manager in cPanel ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe kan ik mijn bestanden beschermen tegen hotlinking ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe gebruik ik de Index Manager ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe blokkeer ik een IP adres ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe navigeer ik in het cPanel controlepaneel ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in cpanel ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe bescherm ik een map met een paswoord ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe beheer ik mijn raw log bestanden ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe kan ik een URL verwijzen (redirect) binnen cPanel ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Hoe voeg ik een subdomein toe ?
 Klik hier voor een antwoord op deze vraag. Er zal een nieuw scherm openen waarbij in een filmpje deze vraag beantwoord wordt.
 Kan ik op een subdomein een dataverkeer limiet instellen?
 Dat is helaas niet mogelijk enkel als u hiervoor een volledig aparte account aanmaakt, indien u reseller bent, anders dient u ons te contacteren voor dit account te bestellen en aan te maken.