Service centrum » Kennisbank » Domeinnamen

Artikelen
 Hoe verhuis ik mijn .be domein naar Alfahosting ?
 Een .be domeinnaam is verbonden aan de licentiehouder, niet aan de agent die uw domeinnaam beheert. Dit betekent dat u op elk moment kunt beslissen te verhuizen naar een andere agent. 1. U beslist uw domeinnaam te verhuizen naar Alfahosting (Alfanet BV
 Wordt een domeinnaam op mijn naam geregistreerd ?
 Alle domeinnamen worden steeds op naam van de aanvrager geregistreerd en nooit op naam van Alfahosting. Sommige hosters passen nog steeds deze praktijken toe en registreren domeinnamen op hun eigen naam dat zeer veel problemen veroorzaakt bij een verh
 Wat betekent dat een .be domeinnaam in quarantaine staat?
 Bij een .be domeinnaam is het mogelijk dat de domeinnaam in quarantaine staat nadat hij niet verlengd is, bijvoorbeeld omdat er geen betaling gebeurd is of het domein opgezegd is geweest. Op dat ogenblik zal het domein ook niet meer werken. Toch kan het .
 Mijn .be domein staat in quarantine en ik wil toch verlengen ?
 De kostprijs om een domeinnaam uit quarantine te halen bedraagt 12.10 euro extra (prijs inclusief BTW). Deze kosten komen boven op de prijs voor de verlenging van het domein. Wanneer de domeinnaam verhuist moet worden naar de diensten van AlfaHosting en
 Zijn jullie DNS.be agent of SIDN.nl deelnemer ?
 AlfaHosting (AlfaNet bvba) is zowel DNS agent voor .be domeinnamen als SIDN lid voor .nl domeinnamen. AlfaHosting werkt zonder tussenpersonen en kan u daardoor zowel een lage prijs als een uitstekende service leveren. Alle overige domeinen worden geregi
 Kan ik mijn domein laten doorverwijzen naar mijn (gratis) webruimte ?
 Uiteraard kan dit en zelfs zonder meerkost wanneer u kiest voor de forwardingformule tijdens het bestellen. Hier geeft u dan de URL en mailadres op. Deze URL is dan de link van uw gratis webruimte waar u gebruik van kan maken. Hierdoor blijft in de URL
 Ik registreer grote hoeveelheden domeinen per jaar, is een korting mogelijk ?
 Bij aankoop van grote hoeveelheden domeinnamen per jaar is een korting mogelijk van 1 tot 4 euro. Resellers registreren domeinnamen aan 7.40 EURO per jaar (btw excl.). Raadpleeg ons voor meer informatie.
 Kan ik een .nl domeinnaam registreren zonder dat mijn gegevens in de WHOIS komen?
 Het is mogelijk om Uw gegevens niet te laten tonen in de WHOIS. Echter zijn hier regels voor dat SIDN voorlegt. De procedure ervan kan je nalezen op: http://www.sidn.nl/ace.php/c,727,4310,,,,Hoe_gaat_SIDN_om_met_opt-out_verzoeken_.html. Bij een nieuwe