Service centrum » Kennisbank » Administratie & Facturatie

Artikelen
 Ik heb een vraag omtrent een factuur of betaling ?
 Voor vragen omtrent facturatie en betalingen neemt U contact op via email op sales@alfahosting.be of via ons algemeen telefoonnummer: +32 (0) 13.555.387.
 Heef u mijn betaling ontvangen ?
 Elke binnengekomen betaling wordt door AlfaHosting bevestigd per e-mail.
 Ontvang ik een factuur en wanneer?
 Aangezien wij werken op basis van een vooruitbetaling ontvangt U eerst een vraag tot betaling. Van zodra wij Uw betaling ontvangen hebben zal deze bevestigd worden per mail en krijgt U achteraf een voldaan factuur toegestuurd. Klanten met een regeling
 Wat vermeld ik bij mijn betaling?
 Er wordt bij elke uitnodiging voor een betaling uit te voeren een vermelding van een gestructureerde mededeling. Deze bestaat uit 12 cijfers in de volgende combinatie: ***000/0000/00000***. Gelieve deze telkens te gebruiken.