Service centrum » Kennisbank » Diversen

Artikelen
 Doen jullie aan sponsoring ?
 Als hostingbedrijf krijgt AlfaHosting dagelijks vragen tot sponsoring van websites. Natuurlijk kunnen we niet ingaan op alle vragen. Wij van Alfahosting werken namelijk met erg lage winstmarges en onze klanten krijgen van ons de grootst mogelijke korting.
 Respecteert u mijn privacy ?
 Alfanet respecteert uw privacy. U kan onze websites bezoeken zonder persoonlijke informatie over uzelf vrij te geven. We verzamelen wel statistieken van bezoekers zoals het internetadres van de domeinen van de personen die onze website bezoeken maar enkel