Service centrum » Kennisbank » Reseller Pakketten

Artikelen
 Is een resellerpakket iets voor mij ?
 Een resellerpakket is de ideale oplossing voor personen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters. Men hoeft geen server te onderhouden, te updaten of problemen op te lossen.
 Hoe werkt een resellerpakket ?
 Bij een resellerpakket krijgt u toegang tot een reseller controlepaneel: WHM. In dit WHM controle kan u uw eigen pakketten aanmaken en beheren. Alle aangemaakte pakketten hebben dan het normale cPanel controlepaneel met dezelfde mogelijkheden als onze nor
 Zijn jullie prijzen van resellerpakketten niet aan de hoge kant ?
 U zal bij sommige van onze concurrenten zeker goedkopere mogelijkheden ontdekken. Alfahosting wil niet meegaan in de race voor bodemprijzen. We kiezen resoluut voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en niet voor overvolle servers met pakketten aan dumpin
 Wat kosten domeinnamen voor klanten met een reseller pakket ?
 Alle klanten met een resellerpakket registreren bijkomende domeinnamen aan uitzonderlijk prijzen. Het resellertarief van een domeinnaam bedraagt: 7.40 EURO btw excl. (8.95 EURO btw incl).
 Is er een beperking op het aantal domeinen op mijn reseller pakket ?
 Neen, die is er niet. De beperking is uw webruimte en het dataverkeer op uw pakket.
 Kan ik een afwijkend pakket bestellen dan deze op uw reseller pagina ?
 Bent u op zoek naar een pakket op maat ? Op eenvoudige vraag doen we een vrijblijvende prijsofferte. Mail, telefoneer of fax ons voor een vrijblijvende prijsofferte.