Service centrum » Kennisbank » Dedicated Servers

Artikelen
 Waarom een eigen dedicated server ?
 Een dedicated server is dé oplossing als u hosting wil aanbieden aan uw klanten, als uw website zo veeleisend dat ze niet meer geschikt is om te hosten in een shared omgeving of als u gegarandeerde kwaliteit wil voor uw website waarbij u geen hinder heeft
 Wat is standaard inbegrepen bij een dedicated server ?
 Standaard inbegrepen bij onze dedicated servers: - De server wordt door ons volledig gebruiksklaar (complete installatie) aangeleverd. - AlfaHosting staat in voor het hardware gedeelte van de server. Bij storingen worden deze door ons opgelost. - Ro
 Ik zie vaak goedkopere prijzen van servers bij anderen, hoe kan dat ?
 Indien u vergelijkt met andere providers is het belangrijk dat u niet een aantal zaken uit het oog verliest, goedkoop wordt dan al snel duurkoop. Alfahosting zal nooit opteren voor low budget servers en plaatst zijn servers in Nederlandse datacenters gebr
 Ik wil een andere configuratie dan de voorbeelden op jullie website ?
 We kunnen ook zorgen voor een aanbod op maat, Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op info@alfahosting.be.