Service centrum » Kennisbank » Webdesign

Artikelen
 Ik wil een eigen website maar ik heb geen idee hoe ik eraan moet beginnen ?
 AlfaHosting zorgt voor een unieke website of een herstyling van bestaande website compleet met hosting en domeinnaam, die zoekmachine klaar is. We maken u graag een volledig vrijblijvende prijsofferte. Een complete website "alles inbegrepen" kan al vanaf
 Is een eigen website belangrijk voor ons als club of bedrijf ?
 De groep van mensen die op zoek gaan naar informatie op het internet alvorens een product aan te kopen stijgt elk jaar explosief. Als zelfstandige of bedrijf wordt de aanwezigheid op het internet met een aantrekkelijke, professionele website dus steeds be
 Hoe gaan jullie te werk bij het bouwen van een website ?
 1. U beschrijft ons de door u gewenste website in detail aan de hand van een vragenlijst. 2. We maken voor u een volledig vrijblijvende prijsofferte. 3. We maken een vrijblijvend proefontwerp ter goedkeuring (zonder risico). 4. Na goedkeuring betaald u
 Hebben jullie voorbeelden van websites door jullie gebouwd ?
 Voorbeelden kan u vinden op http://www.alfahosting.be/webdesign.php.
 Kan ik mijn eigen website later eenvoudig aanpassen ?
 Indien u wenst bouwen we een CMS (content management systeem) in op uw website waardoor u teksten en afbeeldingen later eenvoudig zelf kan wijzigen.