Service centrum » Kennisbank » Webhosting

Artikelen
 Waar staan jullie servers ?
 Al onze servers staan in het Easynet en Schuberg Philis datacenter te Amsterdam, Nederland. Alfahosting maakt gebruik van het LeaseWeb en EuroAccess netwerk die garant staan voor wereldwijde kwalitatieve netwerkverbindingen.
 Welke netwerk verbindingen gebruiken jullie ?
 Al onze servers staan in het Easynet en Schuberg Philis datacenter te Amsterdam, Nederland. Alfahosting maakt gebruik van het LeaseWeb en EuroAccess netwerk die garant staan voor wereldwijde kwalitatieve netwerkverbindingen.
 Kies ik voor Linux of Windows hosting ?
 Alfahosting raadt zijn klanten aan te opteren voor Linux hosting tenzij men nood heeft aan specifieke toepassingen die eigen zijn aan Windows zoals ASP.net, MS Access of MSSQL. U kan met een Windows PC perfect een website plaatsen op zowel Linux als Windo
 Mag ik een bijkomende website hosten op mijn pakket ?
 Met een extra domein kan je een bijkomende website hosten op je bestaand pakket bij Alfahosting. Een extra domein krijgt aparte FTP gegevens. Extra domeinen zijn gelimiteerd afhankelijk van het pakket en niet op alle pakketten zijn deze extra domeinen toe
 Welke mogelijkheden hebben jullie pakketten ?
 Alfahosting maakt gebruik van het cPanel controlepaneel (het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke controlepaneel van dit ogenblik) waarmee u uw account eenvoudig zelf kan beheren. Enkele van de mogelijkheden: subdomeinen, MySQL, PHP, FTP, statistieke
 Kan ik bij jullie hosten en mijn domeinnaam elders aankopen ?
 Natuurlijk kan dat, u ontvangt dan onze naamservers naarwaar u het domein moet doorverwijzen en ook een korting van 7.5 euro op onze pakketten.
 Kan ik klein starten en later upgraden ?
 Dit is geen enkel probleem. U kan starten met een kleiner pakket en later indien het nodig zou blijken eenvoudig upgraden. Voor deze upgrade betaald u enkel de werkelijke prijs. We verrekenen de werkelijke kost in verhouding met de nog resterende looptijd
 Welke servers gebruiken jullie ?
 AlfaHosting maakt gebruik van A-kwaliteit servers zoals SuperMicro of Dell, gebruik makend van de laatste nieuwe technologie en met voldoende RAM geheugen. Alle servers hebben dubbele HD met RAID1 en we nemen dagelijks backups op een externe server. Nog b
 Wat is niet toegelaten op jullie accounts ?
 Volgende inhoud is NIET toegelaten (tenzij met de uitdrukkelijke toestemming van Alfanet) op de shared en reselleraccounts van Alfanet BVBA, bij twijfel kan u steeds een vertegenwoordiger van Alfanet raadplegen. Deze inhoud is, zolang legaal, wel toegelat