23 Aug 2019
Service centrum » Kennisbank » Klantenservice

Artikelen
 Hoe kan ik jullie bereiken ?
 U kan ons bereiken via tal van mogelijkheden: Email: info@alfahosting.be Tel.: 013 555 387 (vanuit Nederland: 0032 13 555 387) Fax: 013 552 900 (vanuit Nederland: 0032 13 552 900) Mobile: 0498 520 815 (vanuit Nederland: 0032 498 520 815) Mobile:
 Zijn jullie bereikbaar via MSN of Skype ?
 Alhoewel het niet onze eerste lijn van support is zijn we ook bereikbaar via MSN of Skype via volgende adressen: MSN: info@alfahosting.be Skype: alfa-hosting
 Ik wil een misbruik op jullie servers melden, hoe kan dat ?
 Stuur een email met zoveel mogelijk details naar abuse@alfahosting.be, we behandelen uw klacht zo snel mogelijk.
 Wat is jullie postadres ?
 Ons adres is: AlfaNet bvba Diesterstraat 33, BE - 3980 Tessenderlo
 Wat is jullie BTW nummer ?
 AlfaHosting is een onderdeel van AlfaNet bvba met ondernemingsnummer: BE 870.656.558.