Service centrum » Kennisbank » Verlengingen

Artikelen
 Ik heb de betaling voor mijn verlenging zeer laat uitgevoerd. Wat kan ik doen?
 Wanneer men de procedure wenst te versnellen voor het verlengen van uw domeinnaam en/of account kan dit met een bewijs van betaling. Een bewijs van betaling kan u doorsturen naar administratie@alfanet.be. Uw bewijs wordt later per mail goedgekeurd.
 Hoe kan ik opzeggen ?
 Uit veiligheidsoverwegingen is opzeggen via mail niet mogelijk. Dit kan enkel gebeuren door in te loggen op uw 'Mijn Alfahosting' controlepaneel en daar de desbetreffende link aan te klikken waarin u aangeeft te willen opzeggen. Een aangetekend schrijven
 Moet ik aangetekend opzeggen ?
 Uit veiligheidsoverwegingen is opzeggen via mail niet mogelijk. Dit kan enkel gebeuren door in te loggen op uw 'Mijn Alfahosting' controlepaneel en daar de desbetreffende link aan te klikken waarin u aangeeft te willen opzeggen. Een aangetekend schrijven
 Worden accounts en domeinen automatisch verlengd ?
 Als service naar de klant toe worden hosting accounts en domeinnamen niet automatisch verlengd, op deze manier komt de klant niet voor onaangename verrassingen te staan dat zijn account niet tijdig is opgezegd of automatisch verlengd is. Op deze manier wi
 Hoe verloopt de verlenging van mijn account/domeinnaam ?
 De klant ontvangt via e-mail een 'vraag tot verlenging' 40 dagen voor de vervaldatum van de account of dienst. De klant kan op dit moment beslissen de dienst op te zeggen door dit aan te geven in zijn controlepaneel 'Mijn Alfahosting'. Dit kan ten laatste