Service centrum » Kennisbank » Betalingen & Betalingsmogelijkheden
Kennisbank categorieën
De kennisbank is onderverdeeld in verschillende categorieën; selecteer a.u.b. een categorie waarin u bent geïnteresseerd. U kunt ook de volledige kennisbank doorzoeken door zoekwoorden op te geven in de navigatiebalk naast deze tekst.

Artikelen
 Op welke manieren kan ik bij jullie betalen ?
 U kan betalen via overschrijving of online met kredietkaart of Paypal. 1/ België: via overschrijving op FORTIS 001-4700518-71 (op naam van Alfanet BVBA) 2/ Nederland: via overschrijving op giro rekening 2946381 (Postbank Veldhoven, op naam van Alfan
 Wat is jullie Belgisch en Nederlands rekeningnummer ?
 U kan betalen via overschrijving op: - België: FORTIS 001-4700518-71 (op naam van Alfanet BVBA) - Nederland: giro rekening 2946381 (Postbank Veldhoven, op naam van Alfanet)
 Waar kan ik online betalen met kredietkaart ?
 U kan online betalen met VISA of MASTERCARD op: http://www.alfanet.be/kredietkaartbetaling.htm
 Is online betalen met kredietkaart wel veilig ?
 Dit is erg veilig. AlfaHosting maakt gebruik van een partner voor de verwerking van het betalingsverkeer: Paypal. Deze maken gebruik van sterk beveiligde en gecodeerde connecties. Uw kredietkaart gegevens worden nooit door ons opgeslagen.
 Wat met de BTW bij klanten buiten België met een geldig BTW nummer ?
 Indien u een bedrijf bent, buiten België, met een geldig BTW nummer wordt de BTW verlegd naar het land van de klant. U betaald dan bij ons geen BTW. In dit geval dient u de prijzen inclusief BTW op onze site te delen door 1,21.
 Ik heb een bestelling geplaatst, kan ik annuleren ?
 Een bestelling kan, indien de betaling nog niet gebeurd is, geannuleerd worden binnen de 7 dagen na het plaatsen van Uw bestelling. Na deze periode is annulering niet meer mogelijk en dient de klant de betaling van de bestelde dienst door te voeren. U
 Wat is julie IBAN en BIC code ?
 Inwoners buiten Nederland en Belgie kunnen betalen op ons rekeningnummer met gebruik van de volgende IBAN en BIC code: IBAN: BE49001470051871 BIC: GEBABEBB Men kan natuurlijk ook steeds online betalen met kredietkaart op http://www.alfanet.be/kredi