Service centrum » Kennisbank » Nieuwe Klanten

Hoe moet ik bestellen ?
 Wij opteren dat een bestelling via onze website wordt aangevraagd: http://www.alfahosting.be/. Klik op "BESTEL NU" op onze website. Als U een nieuwe klant bent klikt u op 'Ik ben een nieuwe klant'. Daarna verschijnt onze bestelwizard in een pop-up venster
 Hoe kan ik betalen ?
 Bij AlfaHosting kan u betalen via overschrijving, kredietkaart of Paypal. AlfaHosting heeft zowel een rekeningnummer in België als in Nederland. Ook kan u online betalen met uw Visa of MasterCard. U ontvangt alle informatie na uw bestelling.
 Waar staan jullie webservers ?
 Alle servers van AlfaHosting staan in Nederlandse datacenters: Easynet en Schuberg Phillis, beiden gelegen in Schiphol-Rijk te Amsterdam. AlfaHosting maakt gebruik van het LeaseWeb en EuroAccess netwerk.
 Hoe kan ik jullie bereiken ?
 Indien u vragen of advies nodig heeft bij uw bestelling kan u ons steeds contacteren via email op info@alfahosting.be. U kan ons ook telefonisch bereiken op: Tel: 013/555.387 (vanuit Nederland 0032.13.555387) Fax: 013/552.900 (vanuit Nederla
 Wat is eigenlijk webhosting ?
 Webhosting is een plaats op het internet waarop u een website kan plaatsen of e-mailadressen kan beheren gekoppeld aan een domeinnaam. U heeft deze ruimte dus nodig zodat anderen Uw website kunnen bezoeken of om e-mails te kunnen versturen en ontvangen. D
 Wat is het verschil met mijn gratis webruimte bij mijn internet provider ?
 Webhosting van AlfaHosting biedt meer mogelijkheden dan de gratis hosting bij Uw provider en in elk pakket is een eigen domeinnaam inbegrepen. Vaak biedt uw internetprovider deze mogelijkheid niet of indien wel is ze meerdere malen duurder dan bij AlfaHos
 Staat er reclame op mijn webruimte ?
 In tegenstelling tot gratis webhosting is onze hosting volledig reclamevrij, dus geen vervelende banners of pop-up vensters.
 Zijn jullie prijzen BTW inbegrepen ?
 Alle prijzen van onze webhosting en domeinnamen (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld) zijn 21% BTW inbegrepen. Duidelijke 'alles inbegrepen' prijzen zonder onaangename verassingen achteraf.
 Is er een domeinnaam inbegrepen in mijn pakket ?
 In elke hosting account van AlfaHosting is een nieuwe domeinnaam of de verhuis van een bestaand domein inbegrepen. Indien een domein verhuisd moet worden wordt deze meteen weer een volledig jaar geldig afhankelijk van de domeinnaam extensie.
 Kan ik als Nederlander ook bij jullie, als Belgisch bedrijf, terecht ?
 Natuurlijk kan dat. AlfaHosting richt zich op de volledige Nederlandstalige markt in België en Nederland. Ongeveer 1/3 van al onze klanten komt uit Nederland. AlfaHosting beschikt over een Nederlands rekeningnummer zodat betalen geen probleem vormt.
 Registreren jullie een domeinnaam op mijn eigen naam ?
 AlfaHosting registreert domeinnamen steeds op naam van de klant. Uw domein wordt zo uw eigendom en u kan het op elk moment verhuizen naar een andere provider mocht u dit wensen. Sommige hosting providers registreren domeinnamen op eigen naam in plaats
 Onbeperkt dataverkeer, kan dat wel ?
 Terwijl sommige andere hosters beweren dat het niet kan, bewijst AlfaHosting al sinds 2003 het tegendeel. Ook websites die dagelijks duizenden bezoekers trekken en maandelijks tientallen GB dataverkeer verbruiken hebben bij ons een plaats. Vanaf het START
 Ik heb een BTW nummer en ben geen Belgisch bedrijf, wat met de BTW ?
 Indien u een bedrijf bent, buiten België, met een geldig BTW nummer wordt de BTW verlegd naar het land van de klant. U betaald dan bij ons geen BTW. In dit geval dient u de prijzen inclusief BTW op onze site te delen door 1,21.
 Hoe snel wordt mijn bestelling verwerkt ?
 Zoals in de algemene voorwaarden omschreven staat werken wij op basis van een vooruitbetaling systeem. Voor bedrijven, VZW's en scholen maken wij een uitzondering, dit noemt de procedure "factuur op voorhand". Bij vooruitbetaling zal Uw bestelling verwerk
 Welk pakket moet ik kiezen ?
 De mogelijkheden van onze pakketten staan zeer duidelijk vermeld op onze website. Natuurlijk kan het zijn dat U advies nodig heeft bij uw bestelling. Raadpleeg ons dan ook vrijblijvend van email of telefoon.
 Waarom zijn sommige hostingproviders vele malen duurder ?
 AlfaHosting wil zijn klanten een kwalitatief product aanbieden aan een eerlijke prijs met een gezonde winstmarge. Zo rekenen sommige webhosting providers tot 1000% (duizend procent) winstmarge op domeinnamen.
 Waarom zijn sommige hostingproviders goedkoper ?
 Een lagere prijs zou automatisch een mindere kwaliteit van servers en dienstverlening betekenen. Vaak zijn goedkopere hosters scholieren met een blitse website die zelden of nooit bereikbaar zijn en hun klanten op overvolle en trage servers zetten of zeer
 Hoe lang bestaan jullie al ?
 AlfaHosting, een onderdeel van AlfaNet BVBA, levert al sinds 2003 (een eeuwigheid in de hosting wereld) kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare hosting diensten aan bedrijven en particulieren. Bij AlfaHosting staat de klant centraal en louter door mond aa
 Welke zijn de voordelen van AlfaHosting ?
 1/ Professionele klantenservice en support, 7 dagen op 7. 2/ Gebruik van kwalitatieve servers in Nederlandse datacenters met uitstekende netwerkverbindingen. 3/ GRATIS domeinnaam (of verhuis van domein) inbegrepen in elk pakket ! 4/ Eigen controlepa
 Moet ik voor Linux of Windows hosting kiezen ?
 AlfaHosting raadt zijn klanten aan te opteren voor Linux hosting tenzij men nood heeft aan specifieke toepassingen die eigen zijn aan Windows zoals ASP.net, MS Access of MSSQL. U kan met een Windows PC perfect een website plaatsen op zowel Linux als Windo
 Ik heb enkel email nodig op mijn domeinnaam, geen hosting ?
 Indien u een e-mailaccount nodig heeft op Uw domeinnaam verwijzen we u door naar onze webhosting pagina: http://www.alfahosting.be/ U heeft al een hosting pakket met 2 POP3 e-mailaccount voor 19,95 euro per jaar (BTW incl.), domein inbegrepen !
 Welke mogelijkheden hebben jullie pakketten ?
 AlfaHosting maakt gebruik van het cPanel controlepaneel (het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke controlepaneel van dit ogenblik) waarmee u uw account eenvoudig zelf kan beheren. Enkele van de mogelijkheden: subdomeinen, MySQL, PHP, FTP, statistieke