URL: https://support.alfanet.be/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=61
Artikel Nr.: 61
Aangemaakt op: 04 Jan 2007 06u35

Antwoord Alle servers van AlfaHosting zijn aangesloten op een monitoring systeem. Onze technische dienst wordt verwittigd per SMS bij downtimes. Mocht u toch een dringend probleem hebben met de technische werking van onze servers kan u ons 24/24 uur bereiken via SMS op 0032.498.520.817 met vermelding van probleem en klantnummer.