URL: https://support.alfanet.be/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=118
Artikel Nr.: 118
Aangemaakt op: 10 Feb 2011 14u01

Antwoord We doen hier altijd ons uiterste best om u zo goed mogelijk telefonisch of via mail verder te helpen.
helaas lukt dit niet altijd voor 100% procent en is het dan efficiƫnter dat we uw toestel overnemen.
Dit kunnen we met onze hulp op afstand tool Teamviewer.

U kan dan naar onderstaande link surfen om Teamviewer te downloaden. We gebruiker hiervoor onze eigen aangepaste versie waardoor een gratis versie van de teamviewer website niet zal werken.

Windows: https://mijn.alfahosting.be/newsite/hulp.exe
Mac OS: https://mijn.alfahosting.be/newsite/hulp.zip

Wanneer u dit tooltje uitvoert, kunnen we met behulp van een ID en wachtwoord dat u te zien krijgt, uw computer overnemen.
Best neemt u ook altijd telefonisch contact alvorens de gegevens door te spelen naar ons.